Besplatna dostava za narudžbe veće od 100 KM

ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

ZU Apoteka “Mopharm” Mostar – Grad Mostar, koja se nalazi na adresi Husnije Repca bb, registrovana je na osnovu rješenja o registraciji UNIJETI PODATAK od UNIJETI DATUM godine izdatog od strane UNIJETI NADLEŽNI ORGAN.

MBS: UNIJETI PODATAK

JIB: 4227451070001

PDV ID: 27451070001

Datum posljednjeg ažuriranja: 2021-04-12

Sadržaj na www.mopharmplus.ba i na www.apotekemopharm.ba je informativne prirode i nije zamjena za liječnički pregled ili savjet farmaceuta. Za obavijesti o mjerama opreza, rizicima i nuspojavama obratite se svome ljekaru ili farmaceutu.

Ukoliko posumnjate na određene simptome dogovorite doktorski pregled kod Vašeg doktora. Ako imate bilo kakve nedoumice oko izbora preparata za samoliječenje, opravdanosti ili način korištenja pojedinog preparata posavjetujte se s doktorom ili farmaceutom. 

Ukoliko ste trudni ili dojite ili koristite neke lijekove, prije izbora preparata za samoliječenje savjetujte se s doktorom ili farmaceutom.

Ukoliko postoje web poveznice koje sa stranice www.mopharmplus.ba vode na drugu stranicu, prodavač nije odgovoran za sadržaj na tim stranicama niti se na njih ne odnose ovi Uslovi korištenja.

Sve sadržaje web stranica www.mopharmplus.ba i www.apotekemopharm.ba koristite na vlastitu odgovornost i kompanija se ne smatra odgovornom za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. Apoteka Mopharm se ne smatra odgovornom za bilo koji vid nepravilnog korištenja web stranice ili usluga i informacija datih putem web stranice, kao ni za bilo koju situaciju koja je izvan kontrole Apoteke (hakerski napadi, performanse računara korisnika, kvalitet Internet konekcije, dostava e-mailova na adresu korisnika). Mopharm ne preuzima odgovornost za sadržaj upisa čiji su autori posjetioci web stranice u postupku narudžbe za kupovinu putem webshopa, niti za sadržaj dokumentacije koju posjetioci dostavljaju putem opcije na web stranici ili e-mailom. 

Mopharm ne garantuje da će web stranica ili društvene mreže biti dostupne, bez prekida, bez greški, bez virusa ili drugih štetnih komponenti. Apoteka se u pružanju svojih usluga oslanja na rad softvera, servera i drugih tehničkih uređaja, te se zbog neispravnosti istih, nepredvidive greške mogu dogoditi. Mopharm će ulagati napor da iste otkloni u najkraćem roku, ali za sve gubitke izazvane ovakvim situacijama ne smatra se odgovornom. U slučaju više sile odnosno događaja za koje Apoteka Mopharm nije mogla znati da će se dogoditi ili predvidjeti, niti su nastali krivicom kompanije poput, ali ne ograničavajući se na, hakerske napade ili prestanak funkcionisanja Internet linka, rokovi isporuke ili procedure u selekcijskom postupku se mogu produžiti do isteka okolnosti koje su uzrokovane višom silom. Mopharm će se u svakom momentu truditi da otkloniti sve nastale nedostatke, ali za sve gubitke izazvane ovakvim situacijama Apoteka se ne smatra odgovornom. 

Za sve informacije vezane za dostupnost, cijene lijekova i medicinskih sredstava, način upotrebe, kontraindikacije i neželjene efekte možete da nas kontaktirate na e-mail: shop@mopharmplus.ba ili broj telefona +387 36 580 535.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici, unaprijedili funkcionalnost naše web stranice, prikazali reklamne sadržaje i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Korištenjem ove web stranice, slažete se uslovima opisanim u Politika privatnosti, Uslovi i pravila korištenja i Kolačići.