Besplatna dostava za narudžbe veće od 100 KM

KUPOVINA I PLAĆANJE

ZU Apoteka “Mopharm” Mostar – Grad Mostar, koja se nalazi na adresi Husnije Repca bb, registrovana je na osnovu rješenja o registraciji UNIJETI PODATAK od UNIJETI DATUM godine izdatog od strane UNIJETI NADLEŽNI ORGAN.

MBS: UNIJETI PODATAK

JIB: 4227451070001

PDV ID: 27451070001

 

Datum posljednjeg ažuriranja: 2021-04-12

PLAĆANJE

Plaćanje trenutno možete izvršiti na jedan način, a to je plaćanje pouzećem koje podrazumijeva da ćete pošiljku platiti dostavljaču prilikom preuzimanja. Dostavljač će na vašu adresu doći s pošiljkom i prilikom isporuke zatražiti da mu predate iznos za kojeg je pošiljatelj tražio da se naplati pouzećem. Primatelju pošiljke ne zaračunavaju se nikakvi dodatni troškovi (osim troškova dostave) za plaćanjem pouzećem. Plaćanje je moguće isključivo gotovinom u konvertibilnim markama.

POTVRDA NARUDŽBE

Kada pošaljete narudžbu, primit ćete e-poruku s potvrdom o narudžbi. Potvrda o narudžbi sadrži sljedeće informacije:

 • broj narudžbe
 • adresa dostave
 • način plaćanja
 • datum dostave
 • cijene artikala i dostave
 • kontakt-podaci Mopharma
 • informacije o vašem pravu na povrat i zamjenu te o pravima o zaštiti kupaca

 

Narudžba je samo naša ponuda za kupovinu. Imajte na umu da se ova e-poruka o potvrdi narudžbe ne smatra vašim konačnim prihvaćanjem ponude Mopharma.

Mi smatramo da ste prihvatili ponudu tek nakon što vam pošaljemo e-poruku kojom vas obavještavamo da smo vam poslali proizvod. Tek se u tom trenutku kreira ugovor između vas i nas, kojim vam prodajemo proizvod koji ste naručili od nas.

Čim je ugovor sklopljen, ne možete više izmijeniti vašu narudžbu (međutim, možete otkazati narudžbu kako je navedeno u našim Pravilima povrata i zamjene.

Sve dok se ne sklopi ugovor, mi možemo u bilo kojem trenutku odbiti dostavljanje proizvoda. Ako odbijemo dostavljanje artikla iako je već plaćanje provedeno, vratit ćemo vam puni iznos koji je naplaćen u skladu s našim Pravilima povrata i zamjene.

Nastojimo obezbijediti zalihe svih proizvoda te ćemo vas obavijestiti ako neki proizvod nije na zalihi. Ako vam iz bilo kojeg razloga izvan naše nadležnosti ne možemo nabaviti proizvod, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da vam artikl ne bude naplaćen.

Radi interesa svih naših kupaca možemo ograničiti kupovinu većih količina nekih proizvoda. Ako pokušate kupiti veće količine proizvoda koji ima ograničenu zalihu, dobit ćete obavijest kojom ćemo vas zamoliti da smanjite količinu proizvoda koje želite kupiti.Ako želite ponovo dobiti potvrdu vaše narudžbe, molimo vas da se javite Korisničkoj službi pozivom na broj +387 (0)36 580 535 od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 ili e-porukom shop@mopharmplus.ba.

RAČUN

Nakon slanja vaše narudžbe, e-porukom ćete dobiti račun koji sadržava informacije:

 • broj narudžbe
 • adresa dostave
 • način plaćanja
 • datum dostave
 • cijene artikala i dostave
 • kontakt-podaci Mopharma 
 • informacije o vašem pravu na povrat i zamjenu te o pravima o zaštiti kupaca

 

Prihvatam da mi se fiskalni račun, odštampan na fiskalnom uređaju preko kojeg je evidentiran promet, skenira i elektronskim putem dostavi, kao prilog fakturi, a što je u saglasnosti sa Zakonom o fisklanim sistemima (“Službene novine Federacije BIH, broj 81/09”), te mišljenjem Federalnog Ministarstva Finansija broj: 05-02-4-9527/20.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici, unaprijedili funkcionalnost naše web stranice, prikazali reklamne sadržaje i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Korištenjem ove web stranice, slažete se uslovima opisanim u Politika privatnosti, Uslovi i pravila korištenja i Kolačići.