Besplatna dostava za narudžbe veće od 100 KM

INFORMACIJE O PROIZVODIMA

ZU Apoteka “Mopharm” Mostar – Grad Mostar, koja se nalazi na adresi Husnije Repca bb, registrovana je na osnovu rješenja o registraciji UNIJETI PODATAK od UNIJETI DATUM godine izdatog od strane UNIJETI NADLEŽNI ORGAN.

MBS: UNIJETI PODATAK

JIB: 4227451070001

PDV ID: 27451070001

 

Datum posljednjeg ažuriranja: 2021-04-12

OPĆENITO

Svi izloženi artikli zavise o dostupnosti ili stanju na zalihi. Nastojimo osigurati zalihe svih artikala te ćemo vas upozoriti ako neki artikal nije na zalihi. Ako iz bilo kojega razloga te izvan naše nadležnosti ne možemo nabaviti artikal, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da vam artikal ne bude naplaćen.

Dali smo sve od sebe da bismo opisali i prikazali artikle što je preciznije moguće. Uprkos tome artikli mogu biti drugačiji od onoga što je napisano. Ako budete imali pitanja ili trebate dodatne informacije, molimo vas da se javite Korisničkoj službi pozivom na broj +387 (0)36 580 535 od ponedjeljka do petka od 9:00 do 17:00 ili e-porukom shop@mopharmplus.ba

Informacije o proizvodima ponuđenim na www.mopharmplus.ba su preuzete sa deklaracija pojedinog proizvoda, unutarnjih uputa proizvoda ili su preuzete iz materijala (brošura, letaka, web stranica) koje je uredio proizvođač, uvoznik ili dobavljač pojedinog proizvoda.

Fotografije su preuzete od proizvođača odnosno dobavljača i ne moraju nužno biti identične.

Nastojimo pružiti što tačnije i detaljnije informacije o pojedinom proizvodu. Zadržavamo pravo pogreške u opisu ili fotografiji pojedinog proizvoda. Apoteka Mopharm zadržava pravo izmjene informacija (uključujući cijene artikala i akcijske ponude) na stranicama bez prethodne najave.

Prije kupovine proizvoda, posebno dermokozmetike, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani, preporučujemo vam da se savjetujete s farmaceutom.

Mišljenja izražena u recenziji proizvoda su mišljenja korisnika www.mopharmplus.ba.

Prema važećem zakonu, u Bosni i Heregovini se putem interneta ne smiju prodavati lijekovi.

Sve cijene su izražene u BAM (konvertibilnim markama). PDV je uključen u cijenu.

CIJENA PROIZVODA

Cijena pojedinog proizvoda nalazi se pod pregledom proizvoda, na stranici proizvoda te u korpi.

  • Cijena pojedinog proizvoda identična je u Mopharm apoteci i na mopharmplus.ba.
  • Cijena pojedinog proizvoda uključuje PDV.
  • Cijena pojedinog proizvoda ne uključuje troškove dostave jer troškovi dostave zavise o mjestu dostave i veličini proizvoda. Više o dostavi saznajte ovdje.
  • Dostupnost i cijena proizvoda podložna je promjenama uslijed rasprodanih zaliha, kao i pogrešnih cijena ili pogrešno istaknutih cijena. U slučaju pogrešne cijene, nastojat ćemo je ispraviti što je prije moguće.
  • Sve su cijene aktuelne i redovno su ažurirane.
  • Za svaki proizvoda vrijedi ona cijena koja je bila vidljiva u vrijeme kupovine.
  • Garancija cijene.
  • Ako smo greškom istaknuli prenisku cijenu proizvoda, nismo dužni dostaviti taj proizvod po navedenoj, pogrešnoj cijeni ako vas obavijestimo prije nego što vam pošaljemo proizvod. U takvim okolnostima zadržavamo pravo otkazati vašu narudžbu. U slučaju otkazivanja vaše narudžbe, vratit ćemo vam ukupni iznos, uključujući troškove dostave u skladu s našim Pravilima povrata i zamjene.

DOSTUPNOST

Svi izloženi artikli zavise o dostupnosti ili stanju na zalihi. Nastojimo osigurati zalihe svih artikala te ćemo vas upozoriti ako neki artikal nije na zalihi. Ako iz bilo kojega razloga te izvan naše nadležnosti ne možemo nabaviti artikal, ne snosimo odgovornost za to, ali ćemo se pobrinuti da vam artikal ne bude naplaćen.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje moguće iskustvo na našoj web stranici, unaprijedili funkcionalnost naše web stranice, prikazali reklamne sadržaje i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Korištenjem ove web stranice, slažete se uslovima opisanim u Politika privatnosti, Uslovi i pravila korištenja i Kolačići.